Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Broští Hroši nestačili na pražské Tempo

/
/
/
230 Zobrazení



Souboj o třetí místo v nejvyšší české softbalové soutěži byl zápasem mládí na straně havlíčkobrodský Hrochů a zkušeností na straně Tempa. Tempo má většinu svého kádru ve věku 30-40 let, zatímco Hroši nastoupili se šesti hráči, kteří ještě nedovršili dvacet let a nejstaršímu, kapitánovi Janu Hospodkovi je 25.

Hroši Havlíčkův Brod – Tempo Praha 1:2 (9:0, 1:3, 3:8)
V sobotu v Praze Hroši zcela dominovali, povedla se jim hned první směna, a i díky homerunům Petra Kruntoráda a Ireda Fialy šli do vedení 6:0. „To ještě dokázali navýšit až na rozdílové skóre 9:0 po páté směně. Svůj první ligový homerun zaznamenal benjamínek týmu Ondřej Zborovský. V neděli v domácím prostředí ale naši hráči nedokázali proměnit ani jeden matchball. V prvním zápase těsně prohráli, když neproměnili několik možností ke skórování. Rozhodující zápas už byl v režii hostů,“ komentoval Dušan Šnelly z brodského týmu.
Hroši měli k dispozici pouze jediného nadhazovače Matěje Macase, který odházel bez střídání všechny tři zápasy. „I když podal dobrý výkon, bylo už v posledním zápase znát, že se zapojil do tréninku až dva dny před startem série po prodělané angíně. Přestože bezprostředně po zápase byli domácí zklamaní, s odstupem času zavládne s letošní sezonou spokojenost,“ dodal Dušan Šnelly. Hroši podle Dušana Šnellyho výrazně překročili předsezonní plány a v příštím roce si zahrají dokonce Super Cup, kam se nominovali všichni semifinalisté extraligy.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter