Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brod zněl a voněl Vietnamem, chystá se mongolský a ukrajinský večer

/
/
/
222 Zobrazení



Večery věnované kultuře a tradicím brodských menšin se konají během letošního listopadu. Vietnamský, mongolský a ukrajinský večer loni přitáhly řadu zájemců a tak se letos z prostor Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod stěhují o ulici dál, do sálu klubu Oko.

Série začala minulou neděli večerem zaměřeným na Vietnam. Vyprávění o této exotické zemi doprovodila ochutnávka závitků a dalších jedlých specialit. O nápaditý taneční program se postaraly ženy ze zdejší vietnamské komunity, tance v tradičních oděvech okouzlily publikum svou pestrostí. Pro děti byly připraveny dílničky.
Další večery se nyní chystají o Mongolsku a Ukrajině. V neděli 12. listopadu mohou zájemci vidět třeba mongolskou hadí ženu či slyšet živou mongolskou hudbu.


Akci pořádá Muzeum Vysočiny Havlíčkův Brod ve spolupráci s městem Havlíčkův Brod v klubu Oko na Smetanově náměstí 30. Vstupné je dobrovolné.

Mongolský večer – neděle 12. listopadu v 16.00
Ukrajinský večer – čtvrtek 23. listopadu v 17.00

  • Facebook
  • Twitter