Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Degustace vín v Podkroví chotěbořské knihovny

/
/
/
233 Zobrazení



Vinotéka Pavel Čuda vás srdečně zve v pátek 10. listopadu v 18.00 do Podkroví Knihovny Ignáta Herrmanna v Chotěboři na degustaci vín rodinného vinařství Novák Bořetice.

Stanislav Novák z moravských Bořetic se výrobě vína věnuje s obdivuhodnou vervou a také se skvělými výsledky. Od mládí budovaná láska k vinohradnictví, vinařství i vínu jako takovému mu zůstala na celý život a dovedla ho až k tomu, že se z koníčku stalo povolání. Vína Rodinného vinařství Jedlička & Novák, Bořetice, a. s., se díky své mimořádné kvalitě rychle dostala do povědomí široké veřejnosti a ze své dobré pověsti nic netratí ani po řadě let. O tom svědčí nejen přízeň mnoha věrných zákazníků, vesměs znalců a milovníků vín, ale také získaná ocenění z celé řady významných zahraničních soutěží a skvělé výsledky na mnoha dalších výstavách či v testech odborných časopisů.
Předprodej místenek v Informačním centru Chotěboř, cena: 250 Kč.

  • Facebook
  • Twitter