Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Borci z Vysočiny na Kadaň Open

/
/
/
578 Zobrazení



V sobotu 26. března proběhla soutěž pro nejmladší zápasníky v kickboxu pod záštitou Českého svazu kickboxu (ČSK). Domácí klub Kosagym Kadaň přivítal na svém šestém turnaji pro mladé kicboxery do 13 let okolo šedesáti soutěžících z třinácti klubů.

Zápasníci mohli startovat ve třech disciplínách kickboxu – kalaki (pěnové meče do 10 let), pointfigting protect (přerušovaný zápas s ochrannými prvky – štít a vesta) a lightcontact protect (nepřerušovaný zápas s ochrannými prvky).

Mezi soutěžícími nechyběli ani zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov. Ema Kališová, Nela Vondrová a Matyáš Fučík nastoupili v disiciplíně kalaki a Dominik Vaculín nastoupil v disciplíně pointfighting.

Všichni naši závodníci si vedli výborně a podařilo se jim vybojovat celkem šest cenných kovů ze sedmi startů, jedno zlato, třikrát stříbro a dvakrát bronz.

Výsledky pelhřimovských zápasníků:
Ema Kališová
2. místo kalaki do 24 kg
3. místo kalaki do 27 kg

Nela Vondrová
2. místo kalaki nad 33 kg

Matyáš Fučík
1. místo kalaki nad 33 kg
3. místo kalaki do 33 kg

Dominik Vaculín
2. místo pointfighting do 47 kg
Dominik nastoupil ještě ve váhové kategorii do 42 kg, ale hned v prvním zápase byl vyřazen a na další medailové místa už nedosáhl.

  • Facebook
  • Twitter