Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

BM Fitness na mistrovství světa v Holandsku vybojoval dvě medaile

/
/
/
2231 Zobrazení



V polovině října proběhlo v nizozemském Leidenu Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech. Do Holandska jely reprezentovat Českou republiku i tři týmy z BM Fitness Havlíčkův Brod.

V kadetské kategorii skončil brodský tým po semifinále jen o jednu známku na druhém místě. Ani bezchybný finálový výkon však nestačil na Rusky a tým Lucie Zelenkové si odváží titul vicemistrů světa.

V kategorii juniorů reprezentovaly Česko hned dva týmy z Havlíčkova Brodu. Ve velké konkurenci svěřenkyně Andrey Králové obsadily páté místo. Po napínavém boji se nakonec druhý tým pod vedením Boženy Čapkové a Lucie Zelenkové zařadil za ruské týmy na třetí místo a děvčata si tak přivlastnila titul druhých vicemistryň světa.

Po náročné letní přípravě si všechny týmy od květnového Mistrovství Evropy vybojovaly lepší umístění a úspěšně zakončily letošní sezónu. Děvčata čeká příprava na další závodní rok a celý klub se připravuje na tradiční akademii, která proběhne 9. prosince v Městském divadle a kině Ostrov Havlíčkově Brodě.

  • Facebook
  • Twitter