Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třešnička na dortu v havlíčkobrodském klubu Oko

/
/
/
917 Zobrazení



Známé rčení třešnička na dortu bude platit pro koncert americké skupiny Skinny Molly, který se uskuteční v pátek 2. listopadu v havlíčkobrodském Klubu Oko. Petr Kletečka připravil čtyři koncerty pro hudební fajnšmekry v rámci projektu Golden eye.hb.

Tři koncerty jsou odehrané: Miloš Meier, Michal Prokop s kapelou Framus Five a Supergroup.cz. Vyvrcholením projektu bude Skinny Molly. Na místě je otázka, jak se tato kapela z amerického Nashville dostala do Havlíčkova Brodu?
„Koncert Skinny Molly mi zprostředkoval Pavel Marcel, který v letech 2000 až 2017 hrál s Pumpou a se kterým jsem se seznámil při jejich vystoupení v Dobrohostově. Pavel Marcel je prvotřídní kytarista. Při jednom z minulých evropských turné Skinny Molly dokonce zaskočil za jejich druhého kytaristu Jaye Johnsona v době jeho nemoci a vystoupí s touto skupinou i v Oku jako speciální host.

Kapela Pumpa

Letošní evropská tour Skinny Molly začala 11. října koncertem ve Velké Británii a skončí 4. prosince v Belgii. V ČR čeká kapelu šest zastávek, kromě Havlíčkova Brodu ještě 2x Praha, Otrokovice, České Budějovice a Most,“ uvedl Petr Kletečka.
Podle plánu bude pátek 2. listopadu vypadat takto: ve 20.00 předkapela Pumpa (60 minut), 21.30 Skinny Molly (90 minut) a ve 23.30 Traffic Jam (60 minut). Začátky druhé a třetí skupiny jsou spíše orientační, v závislosti na přestavbě pódia a nazvučení kapel. Vstupné v předprodeji i na místě je 400 Kč, ale někdo může mít štěstí a vyhrát v soutěži o čtyři vstupenky.
Soutěžní otázka: V které kapele hraje Petr Kletečka? Odpovědi posílejte do čtvrtka 1. listopadu do 18.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter