Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bikeboxy v Třebíči lidé využívají hlavně v letních měsících

/
/
/
710 Zobrazení



Od února letošního roku slouží ke krátkodobému uskladnění jízdních kol tři boxy na třebíčském přestupním terminálu. Vzhledem k vysokému využití nechalo město rozšířit počet boxů o další čtyři, takže přes léto měli lidé možnost využívat v Třebíči celkem sedm bikeboxů.

Podle statistiky lidé nejvíce boxy využívají právě v letních měsících. Od května do srpna letošního roku využilo možnost úschovy kola 136 uživatelů.

Bikeboxy slouží pro 24 hodinové uskladnění jízdních kol, ale i dalšího sportovního vybavení, například koloběžek, kočárků, snowboardů nebo lyží. V každém boxu je zásuvka, umožňující nabití elektrokola.

Použití je jednoduché. Každý zájemce o úschovu zadá libovolný čtyřmístný PIN, sloužící pro následné otevření boxu. Dále uživatel zadá své telefonní číslo, pomocí kterého by v případě zablokování boxu došlo k ověření majitele.

Boxy jsou napojeny na městskou policii. Ta je oprávněna box otevřít, pokud si uživatel obsah boxu nevyzvedne do 24 hodin. Úschova je pro veřejnost zdarma.

  • Facebook
  • Twitter