Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bernard Fest 2023 bude o týden dříve

/
/
/
1083 Zobrazení



Program Bernard Festu 2023 už je téměř kompletní, začal předprodej vstupenek. Návštěvníci se mohou těšit na ověřené tahouny jako jsou Mig 21, No Name nebo Wohnout, v Humpolci vystoupí i méně častý interpret letních festivalů Janek Ledecký.

„Loni se u nás kvůli průtrži mračen na pódium vůbec nedostaly Rybičky 48. Hned na místě jsme se domluvili, že letos kapela přijede znovu,“ vzkazuje fanouškům oblíbené skupiny hlavní pořadatel akce Zdeněk Mikulášek s tím, že účast dalších atraktivních vystupujících je v jednání.

Festival vždy dává prostor i kvalitním hudebním počinům mimo hlavní proud. V Humpolci tentokrát bude k slyšení unikátní projekt zpěvačky Idy Kelarové, která vystoupí s pěveckým sborem Čhavorenge v doprovodu hudebníků České filharmonie. Nebude chybět tradiční sobotní dopolední program pro děti s Jaroslavem Uhlířem a Kašpárkem v rohlíku.

O týden dříve
Obvyklým termínem festivalu býval poslední červnový víkend, tentokrát Bernard Fest proběhne už v polovině června, tedy 16. a 17. červen 2023. „Změnou termínu jsme vyšli vstříc kapelám, které tak k nám mohou dorazit, i milovníkům festivalů, kterým se nebudou krýt termíny dalších velkých akcí,“ vysvětluje změnu Zdeněk Mikulášek.

Vstupenky na Bernard Fest jsou do konce roku k dostání za příznivých 990 korun na webu festivalu www.bernardfest.cz a ve značkové prodejně Rodinného pivovaru Bernard v Jihlavské ulici v Humpolci.

  • Facebook
  • Twitter