Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Benefiční koncert Markéty S. Procházkové podpořil službu těžce nemocným

/
/
/
863 Zobrazení



V neděli 24. listopadu se konal benefiční koncert Markéty S. Procházkové a jejích hostů. Koncert podpořil Bárku – domácí hospic, jednu ze služeb Oblastní charity Jihlava.

„Hodinu před koncertem si lidé mohli před kostelem sv. Bartoloměj nakoupit výrobky od dobrovolníků za symbolické ceny. Připravené také bylo drobné občerstvení, výborný punč či teplý čaj. Farní jarmark trval po celou dobu koncertu i po jeho ukončení. Lidé si tak mohli vychutnat atmosféru plnými doušky. Za to velice děkujeme všem dobrovolníkům,“ uvedla Markéta Paculová z Oblastní charity Jihlava.

Koncert začal proslovem ředitelky jihlavské Charity Ing. Hany Fexové, která uvítala zcela naplněný kostel. Slova se ujal také pan farář Miloš Mičánek, bez kterého by se tato akce neobešla. Přivítal všechny návštěvníky a uvedl na pódiu Markétu Schimmerovou Procházkovou, duši celého koncertu, která zpívala zcela bez nároku na honorář. Spolu s ní přijely její hosté, zpěvačky Petra Sladká a Simona Zástěrová a klavírní doprovod Ester Godovská.

Markéta S. Procházková

„Atmosféra byla úžasná. Slovy nejde vyjádřit, jak velkou radost máme, že přišlo tolik lidí a kostel byl krásně zaplněn,“ řekla dále Markéta Paculová.

Celkový výtěžek z celé akce byl neuvěřitelných 62 726 Kč – za zakoupené výrobky z jarmarku 17 000 Kč, z dobrovolného vstupného 38 726 Kč a z možnosti online příspěvku skrze Darujme.cz 7 000 Kč.

  • Facebook
  • Twitter