Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Beladona Quartet v třebíčské Pasáži

/
/
/
2037 Zobrazení



Poslední koncert podzimní sezony se uskuteční v úterý 19. listopadu od 18.00 ve foyer divadla Pasáž v Třebíči a představí se v něm formace čtyř mladých dam Beladona Quartet.

Smyčcové kvarteto vystupuje ve složení Patricie Theimerová (housle), Alena Pavlušová (housle), Marcela Vimrová (viola), Pavla Jahodová (violoncello) a v jejich podání můžete v koncertním programu projít celou hudební historii od klasiky přes legendární jazzové skladby, šansony, ohnivá tanga, líbezné valčíky, až k současným filmovým hitům. Všechny hráčky jsou absolventkami JAMU v Brně. Kromě hry v orchestrech se dámy věnují bohaté komorní činnosti v klasické i populární oblasti. Kvarteto má od svého založení v roce 2002 na svém kontě řadu vystoupení u nás i v zahraničí. Od roku 2013 spolupracuje kvarteto také s legendárním multiinstrumentalistou Jiřím Stivínem.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

  • Facebook
  • Twitter