Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bazárek v Brodě nabídne unikátní kousky ze šatníku Vandy Hybnerové

/
/
/
1677 Zobrazení



Lidunka, která letos oslaví své 26. narozeniny, se od narození potýká s vážným tělesným a mentálním postižením. Právě pro ni Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod pořádá jubilejní 10. ročník charitativního Bazárku, který odstartuje v pondělí 16. srpna v 17.00 v divadelním sále brodského AZ Centra. Slavnostní zahájení okoření několik novinek.

Bazárek zahájí tradiční módní přehlídka, která tentokrát nebude omezena pouze na vnitřní prostory. „Protože se někteří lidé stále kvůli koronaviru hromadným akcím vyhýbají, rozhodli jsme se vyjít s módní přehlídkou také ven. Outfity z darovaného oblečení předvedou modelky nově i před budovu AZ Centra,“ svěřuje koordinátorka Mateřského centra Zvoneček Lucie K. Růžičková. Venkovní módní přehlídka však nebude jedinou letošní novinkou. „Máme velkou radost, že se k partnerům akce připojí i brodská kavárna Coffee Noll, která za námi dorazí se svým karavanem Coffee GO Noll. Návštěvníci i kolemjdoucí si tak venku před budovou budou moci pochutnat na výborné kávě,“ láká Lucie K. Růžičková.

Vanda Hübnerová

Po zahájení se návštěvníci přesunou o patro výš do prostor Zvonečku, kde si budou moci vybrat něco pěkného na sebe. Narazí tu i na unikátní kousky ze šatníku Vandy Hybnerové. „Najdete zde například červený kostýmek, ve kterém jsme Vandu mohli vidět v seriálu Krejzovi nebo čepici jejího tatínka Borise Hybnera. Jsou to opravdu nádherné, doslova sběratelské kousky s osobním, vlastnoručně psaným věnováním,“ uvádí vedoucí Mateřského centra Zvoneček Anna Doleželová.

Bazárek bude otevřený až do 20. srpna vždy od 8.00 do 17.00, nebo jindy po telefonické domluvě. Výtěžek z celotýdenního prodeje poputuje na dofinancování nového auta, bez kterého se Lidunka a její rodina neobejde.

Úvodní foto: Čepice Borise Hübnera

  • Facebook
  • Twitter