Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Baseballisté Třebíče zatím bez zaváhání

/
/
/
704 Zobrazení



Ani v dalším kole nadstavby o extraligu baseballisté nezaváhali a před domácím publikem porazili dvakrát Sokol Hluboká 8:4 a 14:4. Společně s brněnskou Technikou mají hráči Nuclears plný počet vítězství a dělí se v tabulce o první příčku.


V úvodním duelu se sice Hluboká po dvou chybách obrany a hitech Dvořáka s Líkařem ujala vedení 0:3, ale to se změnilo hned po dohrávce druhého inningu, kdy Třebíč odpověděla sedmi doběhy. Po dlouhé bezbodové části utkání se diváci dočkali dalšího dosažení domácí mety až v dohrávce sedmé směny, kdy doběhl pro osmý bod Dominik Doležal. V posledním devátém inningu už Hluboká jen kosmeticky upravila celkový výsledek na 8:4.
V následující odvetě bodovaly týmy kromě čtvrtého inningu v každé směně. Domácí Nuclears trpělivě střádali doběh po doběhu a utkání tak mohlo být ukončeno rozdílem 14:4 už po sedmé směně. Průběh utkání byl přitom vyrovnaný až do úvodu pátého inningu, kdy Třebíč zahájila útok dvoumetrovým odpalem Doležala a soupeři odskočila o čtyři body. Dlouhých odpalů z pálek domácích se diváci dočkali i v dalších dvou směnách. Hluboká se ještě snažila odvrátit předčasné ukončení zápasu. To ale zastavila chycená krádež a vyautování dvou následujících pálkařů.

V příštím kole odehraje Třebíč dvě utkání na hřišti Blesku Jablonec, který dokázal dvakrát porazit extraligovou Olomouc a dvakrát podlehl Technice Brno. Před domácím publikem Na Hvězdě se hráči Nuclears představí znovu až 12. srpna, kdy v Třebíči přivítají SaBaT Praha.

  • Facebook
  • Twitter