Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Autokino Dukovany nabídne největší filmovou projekci na chladicí věž

/
/
/
1503 Zobrazení



Na rozloučení s prázdninovým Letním autokinem připravili energetici unikátní obří projekci přímo na chladicí věži Jaderné elektrárny Dukovany. Největší filmová projekce pohádky Anděl páně 2 a Bobule 3 nabídne divákům mimořádný zážitek z obrazu širokého přes 50 metrů.

Pro sledování filmu bude možné využít plné kapacity parkoviště se 750 parkovacími místy.
Filmová projekce na povrch chladicí věže vyžaduje maximální kvalitu a klade tak vysoké nároky na světelné parametry projektoru. Díky tomu se pravděpodobně jedná o světovou premiéru filmové projekce na povrch chladicích věží. Filmový večer zahájí ve 20 hodin česká pohádka Anděl páně 2, která byla úplně prvním filmem vysílaným v dukovanském autokině před třemi lety. Druhým filmem večera bude třetí díl oblíbené filmové trilogie Bobule. Symbolickou tečkou za dva a půl měsíce trvajícím provozem autokina pod chladicími věžemi Jaderné elektrárny Dukovany bude sobotní animovaný film Ježek Sonic a akční krimifilm Gentlemani, už na standardním plátně.

Od poloviny května do současnosti přijelo do kina 7 759 návštěvníků z blízkého i širokého okolí. Rezervace míst do letního kina a autokina se neprovádí a vstupné je dobrovolné. Celkový výtěžek dobrovolného vstupného, který je letos jako poděkování za náročnou práci v souvislosti s bojem proti nákaze Covid-19 určen pro zdravotníky, hasiče a policisty, v pátek symbolicky slavnostně převezme ředitel Nadace policistů a hasičů Vladimír Šutera.

Více informací o pravidlech a programu najdete na www.cez.cz/dukovany.

  • Facebook
  • Twitter