Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pachatelích loupežného přepadení v Polné

/
/
/
1250 Zobrazení



Ve čtvrtek 27. srpna v ranních hodinách došlo v Jihlavské ulici v Polné na Jihlavsku k loupežnému přepadení čerpací stanice. Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pachatelích.

„Kolem páté hodiny ráno vešel do prodejních prostorů maskovaný muž a pod pohrůžkou použití nože přinutil obsluhu, aby mu vydala finanční hotovost. Ze strachu o svůj život mu pracovnice čerpací stanice peníze vydala. Pachatel z místa následně utekl.
Jednalo se o muže vysokého přibližně 175 cm, hubené postavy. Na sobě měl černou mikinu, světlé rifle, kšiltovku světle hnědé barvy a byl maskovaný černým šátkem,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Podle informací policistů nedošlo ke zranění obsluhy, které by si vyžádalo lékařské ošetření. „Na místo ihned vyrazily nejbližší policejní hlídky a policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, případ prověřují a po pachateli pátrají,“ dodala tisková mluvčí.

Kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. „Žádáme občany, kteří se dnes v době od čtvrté do půl šesté ráno pohybovali v uvedené lokalitě a jejím okolím a zahlédli osobu odpovídající popisu pachatele, podezřelých osob, popřípadě vozidel, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Dále uvítáme také záznamy palubních kamer z vozidel projíždějících touto lokalitou v uvedené době a jakékoliv další poznatky k případu,“ uzavřela Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter