Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Auto skončilo pod dálničním mostem na Žďársku

/
/
/
305 Zobrazení



Všechny složky Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina vyjely v sobotu 24. června časně ráno k vážné dopravní nehodě na 159. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu.

„Osobní auto VW Sharan se zahraniční registrační značkou z dosud nezjištěných příčin sjelo vpravo mimo dálnici, dále sjelo ze svahu vedle dálnice D1, kde se pod mostem převrátilo na silnici III/3924 a otočilo se na bok. Ve voze cestovaly v době nehody dvě dospělé osoby a tři malé děti, cizí státní příslušníci. Všechny převezla zdravotnická záchranná služba do zdravotnických zařízení v Brně. Čtyři osoby utrpěly vážná zranění, ale měly by být mimo ohrožení života. Provoz na dálnici D1 nehoda nijak neomezila. Vozidla zasahujících složek stála v době zásahu pouze v odstavném pruhu. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dálničního oddělení Velký Beranov,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter