Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Alkehol zahraje v havlíčkobrodském klubu Oko

/
/
/
747 Zobrazení



Pachatel se vrací na místo činu a koná dobré skutky. To platí pro skupinu Alkehol, protože po dvou letech zavítá do klubu Oko v Havlíčkově Brodě. Naposled zde potěšila kapela své příznivce v pátek 14. února 2020 a v roli předskokana se představila punk – rocková skupina Revock ze Žďáru nad Sázavou.

Nechce se skoro uvěřit, že Alkehol slaví letos třicet let své existence. Během těchto let došlo ke změnám v obsazení skupiny. Už jen dva členové působí od založení: Ota Hereš – zpěv, kytara a Petr Kuna Buneš – kytara. K zakládajícím členům se postupně přidali a hrají do dnes: Radek Sladký – bicí ( od roku 2015) a Jan Bart Bartoš – baskytara (od roku 2017).

Skupina Alkehol na počest třiceti let založení se vydala na Tour 2022, které začalo 18. února v Olomouci a bude ukončeno 30. dubna v obci Tvrdonice. Vyvrcholením turné bude koncert 6. května v pražské Lucerně. Skupina Alkehol a její příznivci očekávají vyprodanou Lucernu.

Plakát Tour 2022

Klub Oko v Havlíčkově Brodě pořádá koncert v sobotu 26. února od 21.00. Sál klubu a bar bude otevřen od 20.00. Vstupenky na smsticket.cz za 350 Kč a na místě za 400 Kč.

První album Alkehol z roku 1992
První album Alkehol z roku 1992

Snad na koncert nepřijdou jen pamětníci mající první album Alkehol z roku 1992, ale i mladší generace.

  • Facebook
  • Twitter