Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Agresivní žena napadla v Jihlavě stevardku autobusu

/
/
/
1010 Zobrazení



Nepříjemnou událost řešili policisté z Jihlavy v úterý 10. července na autobusovém nádraží krajského města. Sedmačtyřicetiletá žena tady napadla stevardku autobusu a zranila ji.

Žena se chovala agresivně a byla vulgární. Na výzvy policistů nereagovala a snažila se z místa odejít, proto policisté podezřelou ženu zajistili a napadené stevardce, která byla zraněná, přivolali zdravotnickou záchrannou službu,“ informovala krajská policejní mluvčí Jana Kroutilová.

 Žena z Brněnska stevardku nejprve napadla slovně a poté na ni zaútočila i fyzicky, když ji pěstí udeřila do hlavy tak silně, až mladá žena upadla na zem. Zdravotníci ji odvezli na ošetření do nemocnice. Naopak útočnice skončila na obvodním oddělení, kde ji policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. „Případ řešíme ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila na závěr Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter