Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dvě čtvrteční srážky aut se zraněními

/
/
/
266 Zobrazení



Ke dvěma haváriím vyjížděli ve čtvrtek 15. června policisté na silnice Pelhřimovska a Žďárska. V obou případech se střetla dvě auta a zranili se tři lidé, kteří skončili v nemocnicích.

Ve čtvrtek kolem půl jedenácté dopoledne se katastru Černovic na Pelhřimovsku srazila sedmapadesátiletá řidička vozu Dacia jedoucí ve směru od Stružek v prostoru křižovatky ve chvíli s osobním autem Škoda, které jelo směrem na Benešov. „Vlivem nárazu došlo k odmrštění osobního vozidla Škoda do silničního příkopu. Při nehodě se zranila řidička vozu Škoda a její spolucestující. Obě převezla zdravotnická záchranná služba do pelhřimovské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u obou řidiček požití alkoholu vyloučili. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 230 tisíc korun. Dopravní nehodu šetří policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Ve čtvrtek po jedné hodině vyjeli policisté k dopravní nehodě do Sazomína na Žďársku. „Devětasedmdesátiletý řidič jedoucí od Ostrova nad Oslavou s osobním vozem Škoda přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozem Scania s návěsem. Při dopravní nehodě se zranil řidič z osobního vozu Škoda, kterého zdravotnická záchranná služba převezla do nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U řidičů provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 700 tisíc korun,“ dodala tisková mluvčí.

Úvodní foto: Jedna ze čtvrtečních havárií, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter