Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Pelhřimovsku hledají sedmnáctiletého chlapce

/
/
/
996 Zobrazení



Policisté na Pelhřimovsku pátrají po sedmnáctiletém chlapci, kterého svědci viděli naposledy v pondělí 6. února v odpoledních hodinách v místě bydliště v Jiřicích na Pelhřimovsku. Veřejnost žádají o pomoc při pátrání, mladík by se mohl pohybovat po Pelhřimově, kde studuje.


„V době odchodu na sobě měl tmavé riflové kalhoty a šedou maskáčovou bundu s kapucí. Policisté po pohřešovaném začali ihned po přijetí oznámení pátrat. Prověřili lokalitu jeho bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet.
Pohřešovaný hoch je vysoký přibližně 165 centimetrů, štíhlé postavy. Má světle kudrnaté krátké vlasy, světlé oči. Nosí dioptrické brýle. V době odchodu na sobě měl tmavé riflové kalhoty a šedou maskáčovou bundu s kapucí,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté vyhlásili po pohřešovaném chlapci celostátní pátrání. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný mladík v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

Aktualizace 18. 2., 18.15
„Odvoláváme pátrání po chlapci z Jiřice, které jsme vyhlašovali 7. února. Dnes jsme chlapce nalezli, bohužel bez známek života. K přesnému stanovení době úmrtí a příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. S ohledem na chlapcovu rodinu nebudeme sdělovat žádné podrobnější informace,“ doplnila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter