Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda zastavila po ránu provoz na silnici u Kožichovic

/
/
/
538 Zobrazení



V úterý 27. prosince se před šestou hodinou ranní střetl na silnici u Kožichovic na Třebíčsku autobus se dvěma chodci. Jeden na místě podlehl zraněním, druhého zraněného transportovala zdravotnická záchranná služba do nemocnice.

Silnice druhé třídy číslo 351 byla po nehodě uzavřená a policisté provoz odkláněli na objízdnou trasu na Klučov a Střítež. Před desátou hodinou bylo místo nehody průjezdné jedním jízdním pruhem, policisté řídili dopravu kyvadlově. Před jedenáctou hodinou se podařilo podle informací policistů silnici zcela zprůjezdnit.

„Těžkým zraněním podlehl osmačtyřicetiletý muž, druhý zraněný chodec byl převezen do třebíčské nemocnice. Na místě provádí šetření výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Třebíč. Příčinu a veškeré související okolnosti dopravní nehody policisté prověřují. Policisté u řidiče autobusu dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu,“ popsala havárii policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na místě zasahovaly dvě pozemní výjezdové skupiny z Třebíče. „I přes okamžitý zásah lékaře a zdravotníků už nebylo možné jednu ze sražených osob zachránit a ta svým vážným zraněním na místě podlehla. Do nemocnice v Třebíči záchranáři transportovali dva pacienty. Jednoho se zraněním lehčího charakteru a druhého se stresovou reakcí,“ doplnil informace Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Úvodní foto: Místo havárie, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter