Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič přehlédl stojící porouchané auto

/
/
/
1199 Zobrazení



V úterý 11. února odpoledne kolem šestnácté hodiny došlo na silnici I/34 mezi Chlumem a Benátkami u Ždírce nad Doubravou k dopravní nehodě dvou nákladních aut.

„Dvaatřicetiletý řidič nákladního vozu Citroen se na přímém úseku ve stoupání ve směru na Benátky zřejmě nevěnoval řízení a nepřizpůsobil rychlost jízdy s ohledem na vzdálenost, na kterou měl rozhled, a nestihl včas zastavit za nákladním vozem Avia, které stálo odstavené kvůli poruše. Při střetu se navíc vůz Citroen dostal částečně do protisměru, kde v tu chvíli projíždělo osobní auto Citroen a došlo k dalšímu střetu. Osobní auto skončilo po dopravní nehodě v pravém silničním příkopu ve směru jízdy,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Při dopravní nehodě se zranil spolucestující z nákladního vozu Citroen, kterého posádka zdravotnické záchranné služby převezla do nemocnice. Lehce se zranila také spolucestující z osobního vozu Citroen, která na místě ošetření nepožadovala s tím, že jej sama vyhledá později. Policisté u řidičů všech vozů vyloučili dechovými zkouškami alkohol. Při nehodě vznikla hmotná škod v celkové výši 170 000 korun. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter