Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prezentiáda ve Žďáře nad Sázavou

/
/
/
1227 Zobrazení



Krajské kolo Prezentiády v kategorii základních škol se konala ve čtvrtek 4. dubna na Vyšší odborné škole a Střední průmyslové škole Žďár nad Sázavou. Vítězem se stali žáci z Ledče nad Sázavou.

„Prezentace byly dnes velmi poutavé. Lidé v aule se společně zamysleli nad tím, kolik stojí štěstí a co to vlastně je. Nejčastějšími odpověďmi byla zdravá rodina, přátelé a děti. Všichni se shodli, že štěstí se opravdu nedá koupit.
Několik dobrých definic přinesl tým Bomberky. Tým Ajťaček upozornil na výzkum, který prokazuje, že Česká republika je až 40. zemí světa, co se týče spokojenosti občanů. Studentka Simona položila otázku: Není někde něco špatně? Všichni přece tvrdíme, že jsme šťastní?“ přiblížila za pořadatele Sára Voldánová.
Vítězný tým MAgic Duo z Ledče nad Sázavou představil své štěstí po svém. Na pomoc si vzal rodinu a přátele, kteří v prezentaci znázornily emoce, jež prožívají, když spolu tráví čas.
„Porota měla nelehké rozhodování, o čemž svědčí i fakt, že o vítězství rozhodl jen necelý bod,“ uzavřela Sára Voldánová.

Výsledky

  1. MAgic Duo (Gymnázium, VOŠ a SOŠ Ledeč nad Sázavou) ve složení Adéla Janáková a Natálie Uhrová
  2. Ajťačky ( 1. ZŠ Nové Město na Moravě, se specializací na výpočetní techniku) ve sloežení Lenka Klementová, Simona Kosourová a Kateřina Chalupová
  3. Bomberky ( 1. ZŠ Nové Město na Moravě, se specializací na výpočetní techniku) ve složení Aneta Jamborová, Ema Juránková a Lenka Lukášková
  • Facebook
  • Twitter