Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky havárie v Náměšti nad Oslavou

/
/
/
851 Zobrazení



Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč vyšetřují dopravní nehodu, která se stala ve čtvrtek 21. března v době kolem 13.40 v Náměšti nad Oslavou v Třebíčské ulici na vyznačeném přechodu pro chodce. Obracejí se na svědky kvůli ztotožnění neznámého vozidla šedostříbrné barvy, které mělo na dopravní nehodě přímou účast.

Havárie se stala v Třebíčské ulici před domem čp. 352. „Nezletilá chodkyně vstoupila na vyznačený přechod pro chodce těsně před přijíždějící auto ze směru od středu Náměště nad Oslavou směrem k Vladislavi. Došlo ke kontaktu chodkyně s přední částí vozu. Po kontaktu auto zastavilo za přechodem pro chodce a nezletilá chodkyně pokračovala v chůzi směrem do centra Náměště nad Oslavou, aniž by řidiče kontaktovala. Poté ale za doprovodu rodičů vyhledala lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení v Třebíči. Podle prvotních informací na nehodě mělo mít účast osobní auto šedostříbrné barvy zatím nezjištěného typu a nezjištěné registrační značky, které řídil starší muž a na předním sedadle vozidla spolujezdce seděla starší žena. Policisté po řidiči a vozidle pátrají a uvítali by, kdyby se jim sám přihlásil. Obracejí se o pomoc na případné svědky nehody, aby se se svým svědectvím obrátili na linku tísňového volání 158 nebo přímo na dopravní inspektorát v Třebíči na telefonní číslo 974 277 251, případně na e-mail: krpkvy.v.vuotr.di.sekret@pcr.cz,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter