Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Start v závodu Běhej lesy jako vánoční dárek

/
/
/
786 Zobrazení



Seriál závodů Běhej lesy, který se uskuteční v příštím roce znovu také na Vysočině, nabízí možnost objednat dárkový poukaz na závod v regionu i na další závody série. Do nedělního večera ještě mohou fanoušci přiobjednat unikátní dřevěné poukazy. Nebudou tak mít pro své blízké poukaz jen v papírové podobě. 
Pro Vás, kteří si lámete hlavu nad vánočním dárkem pro své blízké, připravili organizátoři běžeckého seriálu Běhej lesy originální řešení. Své známé můžete obdarovat poukázkou na běžecké závody a dodat jim tak motivaci se hýbat. Co více můžete darovat než zážitek z běhu v přírodě? Jedná se o velice jednoduché a zdraví prospěšné řešení.
Po vyplnění krátkého formuláře na webových stránkách www.behejlesy.cz obdržíte do své e-mailové schránky elektronický PDF poukaz, který můžete darovat svým blízkým. Poukaz stačí jen vytisknout a závodník se poté pod slevovým kódem přihlásí v registračním systému SportID na konkrétní závod.
Elektronický PDF poukaz zajistí obdarovanému místo na startovní listině, organizátoři však doporučují včasné přihlášení, které je nutné provést nejpozději 14 dní před startem jednotlivého závodu. Dárkové poukazy mohou zájemci objednávat až do Vánoc zde.
Kromě elektronického poukazu nabízí organizátoři nově možnost objednání stylového dřevěného poukazu, pro jehož jednoduše v rámci objednávky zaškrtněte možnost Zaslat dřevěný poukaz.
Dřevěný poukaz nelze doobjednat zpětně a není možné na něj napsat vzkaz. Cena jednoho kusu je 150 Kč a poslední možnost objednání je 16. prosince. Tak si pospěšte a dopřejte sobě nebo svým známým jedinečnost seriálu, který vede z 80 % po měkkém lesním povrchu.

  • Facebook
  • Twitter