Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Slibný začátek sezony nejen pro chotěbořské gurmány

/
/
/
1225 Zobrazení



Chotěboř zažije gurmánskou i kulturní akci v sobotu 19. května v restauraci Hrom do police. Pořadatelé připravili i doprovodný program nejen pro malé návštěvníky.

„V jedenáct hodin bude u nás otevřeno a začne celodenní grilování na terase,“ uvedl provozovatel restaurace Jaroslav Jung. Připraven je i zajímavý program. Odpoledne bude patřit dětem, které pobaví Divadlo Úsměv a dětská diskotéka. Děti si mohou zasoutěžit o ceny. Zábavné odpoledne pokračuje živou hudbou v podání kapely Martin Sedlák duo.

Plakát akce

„Naše restaurace zahajuje nejen letní sezonu, ale také cyklistickou. Rozhodli jsme se přidat do asociace Cyklisté vítáni a vytvořit ideální prostředí pro cyklisty,“ řekl Jaroslav Jung. O zpestření sobotního dne se postará mobilní kavárna Okolo Coffee zbudována ve voze Citroen HY z roku 1977, který byl nedávno profesionálně zrestaurován.

 

Citroen HY z roku 1977

„S Lukášem Vocílkou jsem se potkal v Anglii. Oba máme mnohaleté zkušenosti z gastro provozu ze zahraničí. Domů jsme se vrátili splnit si svůj sen a s mobilní kavárnou objíždíme akce po celé České republice. Podáváme prvotřídní kávu a také naše dezerty,“ dodal Tomáš Bittermann.

 

 

  • Facebook
  • Twitter