Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Několik dopravních omezení v Havlíčkově Brodě končí, MHD se vrátí na původní zastávky

/
/
/
1994 Zobrazení



Počínaje 1. srpnem skončí několik dopravních omezení ve městě. Řidiči od této doby projedou Jahodovou, Strážnou a Dolní ulicí ve směru z Havlíčkova náměstí. Na svá původní místa se vrátí i zastávky městské hromadné dopravy.

Jahodovou ulicí autobusy MHD projíždějí už od 20. července a obsluhují původní zastávky Psychiatrická léčebna a Bílý dům ve směru na autobusový terminál, které byly dočasně uzavřeny. Pro osobní automobily se komunikace otevře 1. srpna.
Od 1. srpna bude průjezdná pro všechny řidiče i autobusy MHD také Dolní ulice ve směru z Havlíčkova náměstí a linky č. 11 a 22 začnou obsluhovat původní zastávku Havlíčkovo náměstí směrem k Dopravnímu terminálu, kterou je nutno v objížďkovém jízdním řádu hledat pod názvem Husova. Do ukončení uzavírky části Žižkovy ulice (zhruba do 30. listopadu 2020) i nadále platí současný objížďkový jízdní řád. Po dobu platnosti objížďkového jízdního řádu bude zastávka Husova směr Dopravní terminál v Husově ulici před budovou Policie ČR dočasně uzavřena.
Od 3. srpna budou autobusy MHD bez omezení projíždět i Strážnou ulicí a začnou obsluhovat zastávky linky č. 5, tzn. Nový Svět na původním místě, SZeŠ, OSBD a Strážná.

Úvodní ilustrační foto z rekonstrukce Dolní ulice v Havlíčkově Brodě.

  • Facebook
  • Twitter