Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zloděje nafty chytli přímo při činu

/
/
/
974 Zobrazení



Policisté dopadli muže, který se u Velkého Beranova na Jihlavsku pokusil odcizit naftu ze zaparkovaného pracovního stroje. Pachatele přistihli přímo při činu.

K případu došlo v sobotu 30. června v katastru obce Velký Beranov. „Pachatel přišel před půlnocí k zaparkovanému pracovnímu stroji, vloupal se do palivové nádrže a odcizil pětadvacet litrů motorové nafty. Pohonné hmoty odčerpal do plastových kanystrů. Při krádeži muže přistihla policejní hlídka pohotovostního a eskortního oddělení,“ popisuje policejní komisařka Jana Kroutilová s tím, že policisté podezřelého muže zadrželi a odvezli ho do policejní cely.

„Jednalo se o třiadvacetiletého muže cizí státní příslušnosti. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Odcizenou naftu i věci použité ke spáchání trestného činu zajistili. Poškozením nádrže bagru vznikla škoda přibližně čtyři tisíce korun. Cizinec je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže, případ policisté dále prověřují,“ uzavřela Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter