Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zlatý úspěch mladých jihlavských baseballistů

/
/
/
698 Zobrazení



Velkým úspěchem zakončili baseballisté Ježků Jihlava letošní sezonu, na závěrečném turnaji v Chomutově dokázali porazit všechny své soupeře a přivést pohár pro vítěze do Jihlavy. 

Ježci Jihlava v průběhu turnaje odehráli celkem sed utkání. Po prvním dni turnaje vstupovali jihlavští hráči do vyřazovacích bojů ze třetího místa. „Po čtvrtfinálovém vítězství nad domácím týmem Chomutova čekal náš tým náročný zápas s týmem Joudrs Praha. Pražský tým hrozil vyrovnáním až do poslední směny osmifinále. Ve finále naši hráči vyzvali k odvetě Žraloky Ledenice, se kterými v základní skupině prohráli.

Úspěšní mladí Ježci Jihlava

Tentokrát se ale od začátku utkání ujali vedení a uhájili jej až do vítězného konce. Finálové utkání jsme rozhodli hrou v útoku. Dlouhými odpaly jsme nedovolili Žralokům naše hráče outovat a postupně jsme navyšovali výsledné skóre,“ popsal trenér Ježků Martin Tulis.
Baseballovému klubu Ježci Jihlava se kromě sportovních úspěchů postupně daří rozšiřovat i své zázemí. Od letošního roku realizuje své tréninky a zápasy na baseballovém hřišti v areálu ZŠ Otokara Březiny.

  • Facebook
  • Twitter