Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští Hroši v extraligovém finále zatím smírně 

/
/
/
664 Zobrazení



Havlíčkobrodští softbalisté rozehráli o uplynulém víkendu finálovou sérii české nejvyšší soutěže s pražským Tempem. Po dvou zápasech je skóre nerozhodné a pokračovat se bude o tomto víkendu. V sobotu 13. října budou hrát Hroši v Praze a v neděli 14. října pak v domácí Hippos aréně.

Hroši Havlíčkův Brod – Tempo Praha 1:1 (3:1, 2:5)

„V úvodním zápase v Praze jsme měli navrch a nadhazovač Michal Holobrádek toho pálkařům soupeře příliš nedovolil. Šli jsme do dvoubodového vedení v polovině zápasu a na 3:0 zvýšili v předposlední směně. Tempo se prosadilo až v posledním útoku, ale na víc než čestný bod to nestačilo.
Druhý zápas začal bohužel zraněním klíčového muže Hrochů nadhazovače Michala Holobrádka hned v první směně. Zápas tak odházel Jaroslav Müller a přes dobrý výkon to na výhru nestačilo. Na dvoubodové vedení Tempa ještě Hroši dokázali odpovědět a srovnat na 2:2, ale na další tři body v šesté směně už reagovat nedokázali. Zatím není jisté, zda bude moct Michal v dalším průběhu finálové série pokračovat,“ popsal Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

  • Facebook
  • Twitter