Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zlato ze slovenské juniorské ligy a dvě zlaté medaile z juniorské ligy ve wushu pro pelhřimovské borce

/
/
/
311 Zobrazení



V závěru října se zástupci Wu-shu Pelhřimov zúčastnili dvou turnajů, na prvním v Brně se utkali v rámci turnaje 30. juniorské ligy ve wushu a kung-fu pod záštitou České federace wushu (ČFW), v sobotu 28. října proběhla další soutěž juniorské ligy ve wushu ve Staré Turé na Slovensku.

V Brně hájili barvy oddílu Wu-shu Pelhřimov Veronika Kyselová, Ema Kališová, Nela Vondrová a Lukáš Bulant. Všichni jmenovaní předvedli pěkné výkony v pěstních sestavách severního stylu, ale díky bodovému zisku, na medaile dosáhly pouze Ema a Veronika. Veronika v kategorii začátečníků do osmi let, „vybojovala“ zlatou medaili a stejně hodnotnou medaili vybojovala i Emča v kategorii tradiční severní pěst do osmi let.
Na přípravě svých svěřenců, se podíleli Martin Kališ a Petr Vaculín.

Juniorská liga Stará Turá

Ve Staré Turé byl Wu-shu Pelhřimov jediným českým týmem mezi slovenskými kluby a reprezentovali jej Ema Kališová, Nela Vondrová a Lukáš Bulant. Všichni tři předvedli pěkné výkony, ale na medaili dosáhla pouze Ema, která si z této soutěže odvezla zlatou medaili v kategorii tradiční severní pěst do osmi let.
Výjezdy podpořil Rozvojový fond města Pelhřimova.

Úvodní foto: Juniorská liga Brno

  • Facebook
  • Twitter