Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zlato, stříbro a bronz z Mattersburgu pro pelhřimovské borce

/
/
/
1058 Zobrazení



V sobotu 27. dubna v brzkých ranních hodinách, vyrazila výprava závodníků z oddílu Wu-shu Pelhřimov do rakouského Mattersburgu na jedenáctý ročník prestižního mezinárodního turnaje organizace WAKO pro děti a juniory s názvem ASVO JUNIOR CHALLENGE v kickboxu.

Soutěže se zúčastnilo více než 200 mladých zápasníků z pěti evropských zemí (Rakousko, ČR, Slovinsko, Chorvatsko, Maďarsko). Svěřenci trenéra Martina Dvořáka, Michaela Dománková, Adam Hájek, David Jechníček a Jaroslav Dvořák, byli součástí početné výpravy Českého svazu kickboxu. Všichni naši borci startovali v disciplíně pointfighting a vedli si velmi zdatně. David Jechníček (starší kadeti – 47 kg), při svém prvním startu v kickboxu byl vyřazen v eliminacích a obsadil 9. místo. O poznání lépe si vedla Michaela Dománková (mladší kadetky – 32 kg), která v semifinále podlehla pozdější vítězce a vybojovala tak bronzovou medaili.
Adam Hájek (děti – 28 kg) se dokázal probojovat do finále, kde prohrál s maďarským reprezentantem. Jaroslav Dvořák (děti +32 kg) prošel turnajovým pavoukem bez jediného zaváhání. Všechny své soupeře dokázal porazit před časovým limitem a zaslouženě vybojoval první místo.

  • Facebook
  • Twitter