Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Utonulá žena z rybníka u Habrů je pohřešovanou z Havlíčkova Brodu, policisté potvrdili

/
/
/
2163 Zobrazení



Policisté definitivně potvrdili, že tělo mrtvé ženy, kterou objevil ve čtvrtek 1. srpna večer náhodný obyvatel na hladině rybníka mezi Kamenem a Habry na Havlíčkobrodsku, patří ženě z Havlíčkova Brodu, která byla několik týdnů pohřešovaná.

„Z výsledků genetického srovnání odebraných vzorků vyplynulo, že se jedná o pohřešovanou ženu z Havlíčkova Brodu. Soudní pitva prokázala, že na její smrti nese vinu cizí osoba a že žena zemřela násilnou smrtí. Případem se intenzívně zabývají kriminalisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina ve spolupráci se svými kolegy z územního odboru Havlíčkův Brod s cílem co nejrychleji tento závažný případ objasnit a zadržet pachatele.

Současně bychom touto cestou chtěli poděkovat veřejnosti za všechny reakce na zveřejněné výzvy, stejně jako za všechna svědectví od obyvatel, kteří na policejní výzvy reagovali. Všemi získanými poznatky se kriminalisté důkladně zabývají a vyhodnocují je,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter