Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zdravotníci z vysočiny získali v Ostravě ocenění

/
/
/
290 Zobrazení



V závěru října se v Ostravě uskutečnily 29. Dostálovy dny Urgentní medicíny. Z tradiční a mezi odbornou veřejností uznávané konference si zdravotníci z Vysočiny odnesli celou řadu významných ocenění.

V rámci kongresu udělili pořadatelé Ceny Asociace Zdravotnické záchranné služby (ZZS) ČR za rok 2023 a Ceny Angels Awards za péči o pacienty s cévními mozkovými příhodami. Medaili AZZS si převzal vedoucí lékař Vzdělávacího a výcvikového střediska Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina Michal Pačiska, a to za významný přínos v oblasti vzdělávání. „Cena mě velmi těší a beru ji jako ocenění celého našeho týmu lektorů, který je srdcem našeho vzdělávacího střediska a na který se můžu vždy spolehnout. Dovoluji si říct, že beru toto ocenění nejen jako odměnu, ale i jako motivaci k další naší práci na zvyšování odborné úrovně a kvality kurzů, které na VaVS pořádáme,“ uvedl po
převzetí ocenění Pačiska.
V rámci udílení cen Angels Awards získala naše organizace dvě diamantová a jedno platinové vyznamenání za příkladné zajištění pacientů s cévní mozkovou příhodou. „Z těchto cen máme nesmírnou radost. Jsou výsledkem vynikající práce všech našich lékařů, záchranářů a operátorů,“ dodal náměstek ředitelky pro lékařskou přednemocniční péči Petr Novotný.


  • Facebook
  • Twitter