Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žák v Třebíči napadl zaměstnankyni školy

/
/
/
403 Zobrazení



Ve středu 20. prosince se ráno patnáct minut před desátou hodinou pokusil žák střední školy v Třebíči napadnout pracovnici školy. Událost vyšetřují třebíčští policisté jako mimořádnou událost.

„Šestnáctiletý student se pokusil napadnout nožem pracovnici v třebíčské střední škole. Mladík ženu lehce poranil. Policisté ho zajistili a nikomu dalšímu nehrozí v současné době žádné nebezpečí.
V průběhu středečního dopoledne na místě převzali k dalšímu prověřování krajští kriminalisté z odboru obecné kriminality. Zahájili úkony trestního řízení a v současné době vedou prověřování pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.
Studenta převezla zdravotnická záchranná služba do zdravotnického zařízení, kde zůstal hospitalizován. Kvůli zatím nebylo možné s touto osobou provádět žádné další procesní úkony, tedy ani provést jeho výslech. Proto nelze k případu poskytnout žádné bližší informace,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter