Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zájemci mohou v Jihlavě sledovat materiály zastupitelů v přehlednější online formě

/
/
/
409 Zobrazení



Magistrát města Jihlavy přistoupil k další modernizaci informačních systémů. Zlepšuje dostupnost a přehlednost všech zastupitelstvem projednávaných materiálů. Aby byl úřad maximálně transparentní, zveřejňuje teď všechny materiály v přehlednější podobě.

Zastupitelé Jihlavy se sejdou ke svému 21. zasedání v úterý 21. září od 10.00 v zasedací místnosti ZM v budově radnice na Masarykově náměstí č.1. Všechny projednávané body jsou opět zveřejněny na webu města. „Tentokrát už ale v novém informačním systému, který umožňuje snadné vyhledání projednávaných bodů a jednodušší nahlížení do přiložených podkladových materiálů,“ říká jihlavský radní pro oblast informačních technologií Jaroslav Vymazal.

Jednotlivé projednávané body zasedání zastupitelů jsou zveřejňovány na webu města. Cesta k nim vede z hlavní stránky webu města www.jihlava.cz takto: Město a úřad – Vedení města – Zastupitelstvo města Jihlavy – Dokumenty – 21.ZM – návrhy na projednání.

Materiály, které budou projednávat zastupitelé v úterý 21. září, už jsou zveřejněny v mnohem přehlednější formě, která usnadňuje vyhledávání jednotlivých projednávaných bodů. Doposud bylo nutné prohlížet jediný obsáhlý mnohastránkový naskenovaný dokument se všemi projednávanými body. Nyní stačí kliknout na úvodní stránce programu na projednávaný bod a ihned se zobrazí přiložený materiál určený k projednání zastupitelstvem.

Celé jednání zastupitelů lze sledovat také živě prostřednictvím kamer a mikrofonů. Všechny schválené materiály jsou dostupné pod odkazem Usnesení.

  • Facebook
  • Twitter