Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Za Rudou Pivrncem do Bystřice nad Pernštejnem

/
/
/
414 Zobrazení



V sobotu 17. června byla v půdních prostorách Městského muzea v Bystřici nad Pernštejnem zahájena vernisáž výstavy obrazů Petra Pivrnce Urbana. Zájemci si ji mohou prohlédnout do konce srpna.

Petr Urban společně se svým dlouholetým kamarádem Pavlem Novým, přivítali na zahájení výstavy téměř sto návštěvníků. Nechybělo spoustu vtipných historek, ať už ze sportovní kariéry, nebo při vytváření vtipů, malíř také dokonce prozradil, jak vzniklo jméno jeho hlavního hrdiny Rudy Pivrnce. Každý měl možnost si zakoupit knížku plnou Pivrncových vtipů, kterou samozřejmě autor rád podepsal a doplnil i vtipné věnování. Kromě klasických vtipů, které jistě znáte, namaloval autor, také jeden přímo pro Bystřici a najdete na banneru nad vchodem do muzea.
Výstava potrvá až do 31. srpna a navštívit jí můžete každý den od 8.00 do 11.30 a po obědě od 12.30 do 16.00. Pokud se návštěvníkům bude nějaký obraz líbit, může si ho také zakoupit.

  • Facebook
  • Twitter