Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Wohnout zahraje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
679 Zobrazení



KD Ostrov v Havlíčkově Brodě pořádá v pátek 18. března od 20.00 koncert skupiny Wohnout v rámci turné k novému albu HUH! Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.

Skupina vznikla v roce 1996, ale do širšího povědomí se dostala v roce 1998, kdy dělala předkapelu při turné skupiny Lucie, Žlutého psa a americké The Offspring v Praze. Své první album Cundalla vydali v roce 1999. Album HUH! je jejich desáté. Oficiální video skupiny Wohnout ke skladbě Pilot.

Kapela Wohnout zahraje ve své stabilní sestavě: kytaristé – bratři Homolové, Jan a Matěj, bubeník Zdeněk Fenek Steiner a baskytarista Jiří Zemánek.

Skupina Jamaron

Předkapelou bude rocková hudební skupina Jamaron z Prahy, kterou založili sourozenci Jakub, Marie a Ondřej Dostálovi. Sourozenecké trio doplňují bubeník Václav Hejda a baskytarista Filip Karlík. „Zakoupené vstupenky z roku 2020 a 2021 zůstávají v platnosti. Na koncert lze zakoupit u nás lístky v předprodeji za 390 Kč nebo na místě za 450 Kč,“ uvedl Antonín Axman, ředitel KD Ostrov Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter