Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vzpomínka na Michala Ambrože v Havlíčkově Brodě

/
/
/
444 Zobrazení



Havlíčkobrodský klub Oko uspořádá koncert skupiny Jasná páka v pátek 2. února od 20.00. Michal Ambrož se narodil 23. ledna 1954 v Havlíčkově Brodě a zemřel 31. října 2022 ve věku 68 let.

„Michal plánoval na oslavu kulatých 70 let velkou oslavu. S kamarády z Jasný Páky a Hudby Praha jsme se rozhodli uspořádat koncert podle jeho představ v neděli 4. února v Lucerně. Než odehrajeme koncert k Michalovým 70. narozeninám, pojedeme se předtím rozehřát do jeho rodiště – Havlíčkova Brodu, Tak se vidíme v pátek 2. února v klubu Oko,” uvedl David Koller na Facebooku.

Mnoho příznivců Michala Ambrože a skupiny Jasná páka si vzpomenou na poslední koncert Michala v Havlíčkově Brodě, který se uskutečnil v klubu Oko v sobotu 23. dubna 2022 v rámci Jasná páka Tour 2022 – na počest 40 let založení skupiny.
Tehdy byla sestava: Michal Ambrož – zpěv, kytara, David Koller – bicí nástroje, zpěv, Petr Váša – zpěv, Marta Minárik – baskytara, Radovan Jelínek – kytara, housle, klávesy, zpěv, Michal Pelant – kytara, zpěvačky Tereza Kopáčková a Veronika Vítová. Pro lepší vzpomínání jsou k dispozici fotky.
„Klub Oko neprodává vstupenky na koncert. Zájemci mají možnost je zakoupit přes www.smsticket.cz,” uvedl Jakub Baloun, dramaturg klubu Oko.

  • Facebook
  • Twitter