Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výstava Stavíme, bydlíme v Jihlavě

/
/
/
604 Zobrazení



V Domě kultury v Jihlavě se v pátek 5. od 9.00 do 18.00 a v sobotu 6. dubna od 9.00 do 17.00 uskuteční výstava Stavíme, bydlíme. Vstup na výstavu i doprovodné přednášky je zdarma.

Letos se koná třináctý ročník a opět bude celý Dům kultury od přízemí po hlavní sál zaplněný expozicemi. Na výstavě se mohou zájemci poradit s výrobci tepelných čerpadel, kotlů na pevná paliva nebo krbových kamen. Mohou si zvolit elektrické topné rohože, topné folie nebo podlahové vytápění. Právě na téma výhod podlahového vytápění si mohou poslechnout přednášku a v diskusní dílně jim odborníci z praxe zodpoví všechny dotazy. Šest českých firem se nebojí konkurence a představí své nabídky vytápění právě na této jarní výstavě.
Díky dobře zvolené rekonstrukci či stavbě rodinného domu mohou ušetřit stovky tisíc. A to nejen na provozních nákladech. Rozpočet jim může vylepšit dotace rezortu životního prostředí z programů Nová zelená úsporám a Dešťovka.

Výstava Stavíme, bydlíme 2018

Chcete mít chytrý dům?
Na výstavě představí firmy centrální regulaci osvětlení a alarm s revolučním systémem ovládání a nabídkou unikátní celkové ochrany nemovitosti. Chytrý dům pozná situace jako přítomnost, teplotu, požár, vloupání, západ slunce a mnohem více. Sám dům ví, co má v kterém případě ovládat a majitel vše jen kontroluje přes svůj tablet nebo mobil. Více se dozvědí na přednášce jak se staví chytrý dům.

Výstava Stavíme, bydlíme 2018

Co dělá dům domem? Dobře zvolená okna, dveře, střecha a fasáda.
Správně se rozhodnout, od kterého výrobci si nechat namontovat okna a dveře je pořádným oříškem. S jeho rozlousknutím rádi na výstavě pomohou. Největším uzamykatelným otvorem ve obvodové stěně domu jsou garážová vrata. Ta nejlepší si také mohou návštěvnici na výstavě rovnou objednat od renomované české firmy. Pořadatelé nezapomněli ani na střešní krytinu a její vzorky, které si můžete prohlédnout. Zájemci se mohou seznámit s hydroizolací pomocí ocelové sanace zdiva.
Na výstavě budou k vidění výkonné robotické sekačky, které usnadní údržbu trávníku.
Nebudou chybět přednášky o architektuře, která je v souladu s Tradičním Feng Shui a o tom, jak nás poloha, barvy a světlo dokáží ovlivnit. I změna maličkosti v interiéru dodá plno nových sil.

Výstava Stavíme, bydlíme 2018

Více informací na www.omnis.cz.

Doprovodný program
salónek v přízemí – vstup zdarma

Pátek 5. dubna 2019

15.00 Ušetřete s dotacemi na úsporné bydlení.
Státní fond životního prostředí ČR

16.00 Uvažujete o stavbě rodinného domu? Vybíráte pozemek? Chcete studovat Feng Shui?
Ukázky architektury v souladu s Tradičním Feng Shui.
Monika Fleur de Lis, www.AurasomaaFengshui.eu

17.00 Podlahové topení pro nízkoenergetické a pasivní domy.
Michal Nevolník, ANOS, s. r. o., www.teplapodlaha.eu

Sobota 6. dubna 2019

14.00 Jak se staví chytrý dům LOXONE a Jablotron
Luděk Dresler, AssiDu, spol. s r. o., www.assidu.cz
15.00 Podlahové topení pro nízkoenergetické a pasivní domy.
Michal Nevolník, ANOS, s. r. o., www.teplapodlaha.eu

  • Facebook
  • Twitter