Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysoká škola v Jihlavě se oblékla do svátečního a chystá Vánoce na VŠPJ

/
/
/
706 Zobrazení



Vánoční čas je časem rozjímání, zpomalení a zamyšlení se. Na Vysoké škole polytechnické Jihlava se letos rozhodli, že pomůžou Domovu Ždírec, kde se starají o seniory.

Z finančních prostředků, se kterými může domov disponovat, není možnost uhradit běžné a samozřejmé věci, jako je např. výzdoba, proto se zástupci školy s vedením domova dohodli, že osloví zaměstnance a studenty s žádostí, zda by nezakoupili květinu Pryšec nádherný – vánoční hvězdu. Kdo bude chtít, může věnovat i nějakou další vánoční výzdobu, ať už z rodinných zásob, zakoupit, či příp. vyrobit s dětmi. Domov disponuje šesti velkými společenskými místnostmi, které bychom tímto způsobem pomohli vánočně vyzdobit.
Zároveň pozvali zástupce Domova Ždírec včetně klientů na VŠPJ ve čtvrtek 12. prosince od 15.00. Všechny přítomné přivítá na půdě školy rektor Václav Báča, který poté předá slovo ředitelce Domova Ždírec Martině Matějkové, která krátce představí organizaci. Následně zazpívá dětský pěvecký sbor Zvoneček a dětský pěvecký sbor ZŠ Křížova Jihlava. Návštěvníci akce se mohou zapojit do tvořivých dílniček, kde si mohou vyrobit malý dárek pro sebe či své blízké.

  • Facebook
  • Twitter