Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina Fest odstartoval v Jihlavě

/
/
/
2086 Zobrazení



V jihlavském amfiteátru začal ve čtvrtek 5. července šestý ročník multikulturního festivalu Vysočina Fest. Pořadatelé už delší dobu před začátkem hlásili opět vyprodáno, a tak si cestu za českými i slovenskými interprety našlo hned první den více než deset tisíc lidí.
Během odpoledne, večera i noci mohou návštěvníci zavítat na tři stage, kde se vystřídají různé hudební žánry a každý si tak přijde na své. Už od 15.45 vystoupila na jedné ze stage zpěvačka Lenny, hlavní podium poté ovládla kapela Jelen. Na dalších stage se pak představily také kapely Harlej, Vypsaná fixa, Skyline či Iné Kafe. Na hlavním podiu bavila diváky kapela Arakain spolu se zlatou slavicí Lucií Bílou. Ty potom vystřídala v novém složení oblíbená kapela Chinaski, se kterou si zazpíval známé hity celý amfiteátr. První festivalový den zakončila se svou show mladá kapela Mandrage.

  • Facebook
  • Twitter