Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vypsaná Fixa má vyprodané koncerty, vyprodala i klub Oko v Brodě

/
/
/
520 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě hostil v sobotu 18. března koncert skupiny Vypsaná Fixa, který byl vyprodaný už v předprodeji. Pořadatelé o této situaci informovali několik dní na plakátech a na internetu.

Vypsaná Fixa má vyprodané koncerty i v jiných městech. V roli předskokana se představil Martin Vodehnal alias WÓĎA s akustickou kytarou. Během jeho vystoupení se zaplňil sál klubu Oko. Vypsaná FiXa pochází z Pardubic a hraje od roku 1994. Na koncerty chodí fanoušci, pamětníci od vzniku skupiny, ale i mladá generace.

V Oku staří i mladí znali texty nazpaměť, takže Márdi zpíval celý koncert s velkým sborem. Zazněly nejen skladby ze starších alb, ale i z posledního Kusy radosti, vydaného v květnu 2022. „Vypsaná Fixa u nás pravidelně vystupuje a fanoušci zaplní sál,” uvedl Jakub Baloun, produkční klubu Oko. S koncertem byla spokojena Vypsaná Fixa a její fanoušci, kteří si vyžádali několik přídavků.
Vypsaná Fixa: Michal Mareda Márdi – zpěv, kytara, Milan Kukulský Mejla – kytara, Kryštof Mašek – baskytara a Petr Martínek Pítrs – bicí.

  • Facebook
  • Twitter