Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výjevy ze života světice v jihlavské Galerii Alternativa

/
/
/
906 Zobrazení



Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě pořádá v Galerii Alternativa v Komenského 10 v Jihlavě ve čtvrtek 24. ledna od 18.00 vernisáž výstavy Výjevy ze života světice, na které se až do 24. února představí Tereza Bartůňková, Eva Jaroňová, Lucie Lučanská.

„Médiu ilustrace se v místních výstavních institucích nedostává příliš prostoru, a to navzdory tomu, že zde dlouhodobě vznikají vysoce kvalitní práce autorek a autorů, mezi nimiž je možné sledovat vývoj mnoha výrazných individuálních stylů a rukopisů. Výstava Výjevy ze života světice věnovaná tomuto odvětví výtvarného umění, s akcentem na výraznou prezentaci skrze site-specific instalační rámec, umožní návštěvníkům díky pracím Terezy Bartůňkové, Evy Jaroňové a Lucie Lučanské seznámení s reprezentativním výběrem z mladé české ilustrátorské tvorby,“ přiblížila kurátorka: Veronika Čechová.

  • Facebook
  • Twitter