Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vydírala muže, nyní čelí obvinění a hrozí ji až čtyři roky vězení

/
/
/
385 Zobrazení



Kriminalisté na Jihlavsku vyšetřují ženu, který vydírala muže, s ní se seznámil prostřednictvím internetu a několikrát se sešli. Následně na mužův nezájem reagovala výhrůžkami zveřejněním soukromé konverzace a snahou přinutit ho zaplatit 200 tisíc korun. Ženu policisté zadrželi, obviněna je ze spáchání trestného činu.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání jednadvacetileté ženy z Břeclavska. „Žena byla obviněna ze spáchání přečinu vydírání,“ uvedl Jakub Pivoňka, vedoucí oddělení obecné kriminality. Obviněná žena v minulosti ještě nebyla soudně trestána.

„Muž se se ženou seznámil na konci března prostřednictvím internetových stránek. Opakovaně se spolu sešli a komunikovali prostřednictvím aplikace. Následně muž ale již o společnost ženy přestal mít zájem a schůzky opakovaně zrušil, což se jí nelíbilo. Žena je obviněna z toho, že na odmítnutí zareagovala výhrůžkami a požadovala od muže peníze. Pohrozila mu zveřejněním soukromé komunikace, citlivých informací a fotografií. Výměnou, že tak neučiní, požadovala zaplacení částky dvě stě tisíc korun, ze které následně slevila a požadovanou finanční částku snížila. Minulý týden se sešli na Brněnsku. Peníze si žena převzala, dlouho se z nich ale neradovala. Zadrželi ji kriminalisté a finanční částku zajistili. Ženu policisté převezli na jihlavské oddělení a skončila v policejní cele. Po provedení veškerých nezbytných úkonů kriminalisté obviněnou ženu ze zadržení propustili, stíhána je na svobodě,“ dodala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Případ kriminalisté dál vyšetřují a za trestný čin lze uložit trest odnětí svobody až čtyři roky.

  • Facebook
  • Twitter