Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Volejbal sdružuje. Zaměstnanci novoměstské nemocnice se utkali v turnaji

/
/
/
130 Zobrazení



Pět týmů z různých provozů Nemocnice Nové Město na Moravě si přijelo zasportovat do haly SPŠ a VOŠ Žďár nad Sázavou. Zaměstnanci z oddělení ARO, gynekologie, chirurgie, interny, rehabilitace a dopravní zdravotní služby se utkali v turnaji ve volejbalu.

„Naším cílem bylo setkat se mimo pracovní prostředí, utužit vztahy a trochu se odreagovat v pohybu,“ vysvětlil Štěpán Jáchym z rehabilitačního oddělení, které s nápadem přišlo a také jej zrealizovalo.

Ačkoliv do sportovního klání šli všichni s vervou, turnaj proběhl v přátelské atmosféře okořeněné zdravou sportovní soutěživostí. „Hrálo se systémem ‚každý s každým‘ a po odehrání všech zápasů se vítězem stal tým chirurgie. Na druhém místě se umístilo družstvo rehabilitace a třetí příčku obsadil tým dopravní zdravotní služby,“ sdělil výsledky sportovního klání Štěpán Jáchym.
„Celou akci pak podpořila SPŠ a VOŠ Žďár nad Sázavou propůjčením prostor haly a firma NOMINAL, která věnovala ceny všem zúčastněným. Poděkování patří nejen všem aktivním účastníkům, ale také fanouškům,“ dodal.


Volejbalový turnaj nadchl všechny, kteří si přišli zahrát nebo hráče povzbudit. I proto by organizátoři chtěli takovéto sportovní setkání pravidelně opakovat. „Vidíme to jako dobrou možnost setkat se zaměstnanci ostatních oddělení v uvolněné atmosféře mimo nemocniční prostředí, a ještě u toho udělat něco pro své zdraví. Jedním z dalších nápadů, který nosíme v hlavě, je uspořádání vyjížďky na koloběžkách. A to nejen pro zkušené koloběhy, ale i pro ty, kteří si takovouto aktivitu chtějí vyzkoušet vůbec poprvé,“ nastínil další plány rehabilitačního oddělení Štěpán Jáchym.

  • Facebook
  • Twitter