Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vladimír Mišík s ETC přijede do Havlíčkova Brodu

/
/
/
1104 Zobrazení



Neúnavný Petr Kletečka v rámci koncertního seriálu Golden Eye připravil na pátek 25. října od 21.00 do klubu Oko velký tahák pro hudební fanoušky v podobě vystoupení legendárního českého zpěváka Vladimíra Mišíka s kapelou ETC.

Hostem večera je Jamie Marshall & The Amplified Acoustic Band. Pražská multižánrová hudební skupina The Amplified Acoustic Band nezapře bluesové kořeny. Uskupení kolem anglického písničkáře, zpěváka a vynikajícího kytaristy Jamieho Marshalla vystupuje pravidelně na domácí i evropské klubové a festivalové scéně. V roce 2014 vydala debutové šestipísňové album Jamie Marshall´s Amplified Acoustic Band, které je z části autorské. Jamie Marshall – akustická kytara a zpěv, Svatka Hlávková Štěpánková – kontrabasa a zpěv, Radek Hlávka – akustická kytara a zpěv, Martin Petrásek – cajon.

Vladimír Mišík ve svých 72 letech vydal nové album Jednou tě potkám, které po více než čtyřiceti letech spolupráce nenahrál s domovskou kapelou Etc. Album obsahuje 14 písní a vzniklo s muzikanty Blue Shadows producenta Petra Ostrouchova. „Celý projekt vznikal v hudebním souznění. A kvůli citlivým tématům písní ho považuji za nejosobnější, který jsem kdy vytvořil, “ uvedl Vladimír Mišík. V klubu Oko se určitě sejde mnoho příznivců Vladimíra Mišíka, kteří zavzpomínají na své mládí při skladbách: Sluneční hrob, Variace na renesanční téma, Šmajdák a ploužáky, Špejchar blues a jiných.
Aktuální sestava ETC: Vladimír Mišík – kytara a zpěv, Petr Kulich Pokorný – kytara, Pavel Skála – kytara a zpěv, Pavel Novák – basa, Jiří Zelenka – bicí a zpěv, Vladimír Pavlíček – housle. Vstupenky na koncert lze zakoupit za 400 Kč v havlíčkobrodském Tulipánu, v Cafe-art Oko či na portálu www.smsticket.cz.
Vstupenku lze také vyhrát v soutěži, ve které výherce má možnost si vzít sebou na koncert zdarma i svého hosta. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: Jak se jmenuje syn Vladimíra Mišíka, který občas s otcem koncertuje? Odpověď pošlete do čtvrtka 24. října do 18.00 mailem na: goldeneye2019@seznam.cz.

Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter