Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vítězný vstup mladých havlíčkobrodských Hrochů do nové sezony

/
/
/
180 Zobrazení



Halového přípravného turnaje v Břeclavi se o víkendu zúčastnil žákovský tým softbalových Hrochů Havlíčkův Brod, v průběhu nenašli přemožitele, zvítězili ve všech třech zápasech, a dokonce za celý den neinkasoval žádný z nadhazovačů ani bod.

„Vstoupili jsme tak do do jedné z logisticky a ekonomicky nejnáročnější sezóny v historii klubu. Příprava superligových žáků bude pokračovat v únoru v Praze a v dubnu absolvují generálku před ligou v domácí Hippos aréně. V létě vycestují na turnaj do chorvatského Záhřebu a vše vyvrcholí zářijovým MČR v Havlíčkově Brodě,“ uvedl Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

Tým extraligových mužů vstoupí do sezony v březnu na turnaji v holandském Haarlemu. „Letos ho čekají tři soutěže. Kromě české extraligy odehrají i turnaje Poháru ČSA a po několikaleté odmlce si zajistili i účast v Super Cupu. Na něm bude startovat 25 týmů z celé Evropy. I proto posílí tým Hrochů svůj kádr. V tuto chvíli se už podařilo dotáhnou do zdárného konce transfer tří argentinských reprezentantů. Stejně jako v loňském roce budou hájit barvy Hrochů nadhazovač Matias Larraburu, catcher Juan Garolini a nově i vnitřní polař Conrado Zanuttini. Na některé zápasy přicestuje z Holandska catcher Anthony Beaumont, který byl oporou Hrochů při cestě za historicky prvním extraligovým titulem v roce 2016. V jednání je i posílení týmu na evropský pohár v Praze,“ dodal Dušan Šnelly. Do softbalových soutěží, které odstartují v dubnu, vstoupí v letošním roce rekordních deset družstev Hrochů Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter