Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Víte, jak efektivně si najít práci?

/
/
/
625 Zobrazení



Hledání práce může být činností podobající se labyrintu tvořeného z požadavků zaměstnavatelů a našich vlastních očekávání. Spěcháme, abychom vhodnou práci našli co nejdříve, protože naše úspory neplynou z bezedné pokladničky. Potřebujete jíst a banka nám splátky úvěru nebo hypotéky také na dlouho neodloží. Vydělávání peněz není jednoduchá záležitost. K celému procesu však můžete přistoupit chytře… Chcete vědět jak?

Hledejte jako skutečný profík!
Říká se, že není umění pracovat obtížněji, ale efektivně. Toto moudro se vyplatí uplatnit ještě před prvním dnem v nové práci. Hledat práci můžete rychle, jednoduše a co je důležité – efektivně! Můžete denně prohledávat různé portály, které nabízejí volná pracovní místa, a průběžně kontrolovat nabídky. Těžko ale uvidíte, jestli firma provádí i jiné nábory. Je pozice, o kterou se ucházíte, volná měsíc nebo rok? Po první viditelné nabídce to zjistíte jen těžko.

Žádná mzda? Žádná práce!
Jste rozladění, protože jste objevili výbornou nabídku, ale zatím jste nezjistili výši platu? Bohužel v Česku je to standard. Neradi mluvíme o mzdách a zaměstnavatelé toho využívají. V konečném důsledku na pohovoru zjistíte, že za práci na pozici Senior je nabízena sazba Junior. Teď už víte, že společnost není důvěryhodným spolupracovníkem. Čas investovaný do náborového procesu Vám však nikdo neproplatí.

Osvědčená společnost je Vaše společnost!
Nemá smysl jít na pohovor do firem, které nejsou důvěryhodné – to je zřejmé. Není však tak snadné ověřit, zda si společnost může zasloužit příznivé hodnocení. Na mnoha inzertních portálech nejsou vůbec žádné informace o tom, kdo inzerát podal. A jak můžete důvěřovat nějaké online Jance, Andreji nebo User_69? Vždy si tedy vybírejte inzeráty, které souvisí s konkrétní společností. Usnadní Vám to hledání dobrého zaměstnavatele.

Vsaďte na Work Or Not!
Work Or Not je portál, který Vám nabízí neuvěřitelné příležitosti. Je místo, kde naleznete aktuální náborové inzeráty a ověříte si potenciální zaměstnavatele. Stačí zadat profil dané firmy a okamžitě zjistíte, co o ní řekli její zaměstnanci – současní i ti, kteří již ve firmě nepracují. Co víc si přát! Work Or Not zobrazuje také předchozí nábory zaměstnavatele. Tak získáte úplný přehled informací o společnosti! Vyberte si Work Or Not ještě dnes a podívejte se, jak se můžete rozvíjet.

  • Facebook
  • Twitter