Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Veřejné setkání v Jihlavě nad konceptem studie Lokální centrum Dolina

/
/
/
1088 Zobrazení



Útvar městského architekta sbírá podněty veřejnosti ke konceptu studie Lokálního centra Dolina. Studii představí architekti Jan Světlík a Jakub Hlaváč z libereckého ateliéru UNION. ARCH., spol. s. r. o. Cílem studie je navrhnout mezi MŠ Bystrouška a zastávkou trolejbusu S. K. Neumanna nové místní centrum sídliště Dolina.

Předmětem návrhu bude nová zástavba, která přinese do lokality chybějící občanskou vybavenost (obchody a služby) a současně vytvoří kvalitní veřejný prostor. Mimo nové byty různých kategorií by měly navržené objekty obsahovat např. zubní kliniku, městskou knihovnu s víceúčelovou místností, podzemní parkování a obchody a služby orientované převážně do S. K. Neumanna k zastávce trolejbusů. Součástí záměru bude i kultivace navazujících veřejných prostranství v ulicích S. K. Neumanna a Na Dolech.

Online setkání se uskuteční v pondělí 10. května od 17.00 prostřednictvím online videokavárny, kam se bude možno připojit přes odkaz https://jitsi.jihlava-city.cz/kavarny.

  • Facebook
  • Twitter