Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Velkomeziříčské muzeum zve na podzimní tematické prohlídky

/
/
/
747 Zobrazení



Symbolickou tečku za letošní muzejní sezonou udělají prohlídky Podzim na šlechtickém sídle. Poslední říjnový víkend se návštěvníci velkomeziříčského muzea mohou těšit na speciální prohlídky, během kterých se dozví, co vše bylo třeba v období podzimu na zámku nachystat, jak se topilo či jakým kratochvílím se šlechta v minulosti věnovala.

Opomenuta nezůstane ani tematika lovů, stolování či módy. Zpestřením pak bude výlet do minulosti v podobě historických fotografií.
Prohlídky se uskuteční v sobotu a v neděli 30. a 31. října odpoledne, vždy v každou celou hodinu od 13.00 do 17.00, přičemž poslední prohlídka bude odcházet v 17.00. Dospělí zaplatí 80 korun, děti polovinu.

Vzhledem k omezeným kapacitním možnostem je třeba se předem objednat na konkrétní hodinu na telefonním čísle 566 522 206, o víkendu je možné volat také do pokladny na číslo 778 777 169.

S ohledem na hygienická opatření v souvislosti s nemocí covid-19 musejí být návštěvníci (netýká se dětí do 6 let) schopni doložit ukončené očkování, prodělání nemoci či platný PCR či antigenní test.

  • Facebook
  • Twitter